Siirry pääsisältöön

Minussa virtaa väki


Minä olen energaa, minussa ovat kaikki ne elementit, joista maailma on kasattu. Minussa virtaa väki, mahtava väki, vailla valjastajaa. Se sama väki virtaa meissä kaikissa ja kaikkialla. Se sama väki on kaikkeuden takana, kaikessa sisällä ja kaiken ulkopuolella. Kun siihen virtaan löytää portin ja laskee sielunsa, unohtaa uskoneensa olevansa erillinen, irrallinen yksilö ja muistaa olevansa vain muutos muutosten joukossa, värähdys energiavirrassa. Ja silti, vaikka kokee yhteytensä kaikkeen olevaiseen, ymmärtää oman tietoisuutensa kautta voivansa ohjata omaa väkeään, kykenevänsä voimistamaan sitä entisestään.

Jos minä olen kaikkeus ja kaikkeus on ei mitään, en minäkään ole mitään. Olen silti kaikki, mitä minulla on ja kaikki, mitä varten minä olen. Minua ei ole tehty kenenkään kylkiluusta, minä olen sitä, mitä maailman korkeimmat vuoret, syvimpien merien kolkat ja taivaan kauneimmat värit. Minä olen myrskytuulta ja vyöryvää lunta, tulta ja tuhkaa, multaa, kultaa ja hopeaa. Sillä samasta me koostumme kaikki, hiiret ja norsut, valaat ja linnut ja me, sinä ja minä.

Menneisyytesi on muistoja ja muistosi ovat vajavaisia. Muistosi muuttuvat muun myötä, miksi takertua niihin? Tuleva on kirjoittamaton kirja, säveltämätön sävellys, maalaamaton taulu, jotain, mikä on ehkä oleva olemassa, vaan ei ole sitä vielä. Nyt on se, mistä voit olla varma. Tässä on se, mitä tunnet ja koet, tässä on se, mihin olevaisuutesi kiteytyy ja olemisesi ankkuroituu. Tässä olet elossa.

Itsemme kieltämällä, kurjistamalla vangitsemme väkemme, viemme sen voiman. Vahvuus on jotain, mikä jokaisella on ja mikä meidän on löydettävä. Itseään vaalimalla väkeään vaalii ja voimakkaasta riittää jaettavaksi asti. Kukaan muu, ei ole sinä, vaikka sinä olet kaikki. Sinun sielusi elää sinun kauttasi ja sinä olet sitä, mitä elämäsi on sinusta tehnyt. Sinussa on voima olla sitä, mitä sinun on oltava ja voimallasi voit kannatella niitä, jotka omansa ovat kadottaneet. Sinä olet kaikkeudessa. Sinä olet kaikkeutta. Sinä olet kaikki.

Janne Erkkilä: Kaikki ja ei mitään 2I am energy. I consist of all them elements the world is built on. A force, a mighty force flows in me, without being harnessed. The same force flows in all of us and everywhere. The same force is behind everything, inside everything and outside of it all. When you find a gate to that flow and let your soul follow it, you forget believing that you were a separate, loose individual. You remember that what you are is merely a change among changes, a vibration in the stream of energy. And yet, when feeling connected with all beings, through your consciousness you will understand your capability of channeling your own strength and even amplifying it.

If I am everything and everything is nothing, I am nothing. Yet I am everything what I have and what I exist for. I am made of nobody's rib, but I am what the highest mountains, the deepest seas and the most beautiful colours on the sky are. I am stormy winds and avalanches, fire and ashes, dirt and dust, gold and silver, because we all are the same, mice and elephants, whales and birds and us, you and me.

Your past is your memories and your memories are imperfect. Your memories change as does everything else so why cling onto them? The future is a book unwritten, a symphony not yet been composed and an unpainted painting. It's something that will maybe exist, but doesn't yet. Now is what you can be certain of. This is what you feel and experience, this is what your existence is composed of, this is where it's moored. This is where you are alive.

By denying ourselves we imprison our force, we steal it's strength. Strength is something all of us have and all of us have to find. By cherishing yourself you are cherishing your strength and a strong one is one who will have something to share. Even if you are everything, nobody else is you. Your soul is living through you and you are what your life molded you to be. You have the strength to be what you need to be and with your strength you can support those who have lost theirs or whose strength is yet to be found. You are in everything. You are a part of everything. You are everything.


Kommentit