Siirry pääsisältöön

Yötön yö on vapautta ajasta

Yötön yö on vapautta ajasta ja arjesta. Se on viehkein värein kirjottu taivaankansi ja aikaa ajatuksille, maailma täynnä mahdollisuuksia, valon välittömyyttä ja kellonaikojen kadotus.

Pakasaivo

Luonnon talvinen vaiteliaisuus on muuttunut linnunlauluksi ja leppeiksi tuuliksi. Elämästä täyttyneet ovat valmiita suuriin seikkailuihin, tiettömienkin taivalten taa.

Kirkkopahta

Valo vie unen, mutta vastalahjaksi antaa voimansa. Valon voima on rakkauden voima, ehtymätön energia, loputonta lempeä. Valo on täällä ja valo on meissä.

Ylläksen maisematie

Kukoista, kesä ja anna meidän kukoistaa.The nightless night is freedom from time and our ordinary lives. It is the skies embroidered in fair shades and time for your thoughts, it is the world full of opportunities, the essence of light and it is a perdition to time and its measurements.

Pakasaivo

The heartfelt silence of nature has turned into birdsong and balmy winds. Souls filled with life are ready for great adventures.


Light steals one's sleep, but does donate its might in return. The power of light is the power of love, the endless energy, the ceaseless affection. The light is here. It is in us.

The scenery road of Ylläs

Blossom, o' summer, and make us bloom as well.

Kommentit